torsdag 20. oktober 2016

Brevpost

Det er hyggelig å få brev i posten. I disse tider er det ikke så mange som sender brev til hverandre lenger, nå får man knapt nok regninger på den måten. Det er litt for lettvint å sende meldinger rundt omkring ved bare å trykke på knapper.
Det er kanskje nettopp derfor kalligrafi, håndlagede kort og mail art har blitt mer populært igjen.

Det krever litt planlegging og tålmodighet å lage spesielle konvolutter. Prosjekter av denne typen starter med en skisse. Videre er det greit å tegne opp streker på konvolutten med en linjal der skriften skal være, og måle opp slik at det blir nok plass.


Adressen må være tydelig for at brevet skal komme frem til adressaten.

Jeg laget konvolutten med rombjørnen til et bursdagskort. Den er laget av tynt akvarellpapir, som tåler vannfarger. Jeg pleier å bruke gjennomsiktige plastlommer når jeg sender slike brev, for å unngå at konvolutten blir våt og fargene gnidd utover. Jeg fant noen fine tips om hvordan man lager egne konvolutter her.Det finnes utallige måter å skrive en adresse på, denne konvolutten er også malt med vannfarger.
Håper dette innlegget kan inspirere noen til å sende hyggelige brev til hverandre.

Stempler: Space Bears - Mama Elephant

Jeg har sendt Rombjørnen til Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

Ha en fin dag!
Lillian :)

2 kommentarer:

 1. Oh my goodness what a fabulous envelope with the gorgeous artwork on the inside! absolutely gorgeous :-)

  thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  luv
  Lols x x x

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you, Lorraine! Actually, these are two separate envelopes, I was just trying to show different ways to decorate envelopes :)

   Slett